TOPFRONT OY

YRITYKSESTÄ

Top Front OY on tarjonnut metsänhoitopalvelua istutuksesta hakkuisiin Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme ja Pirkanmaa alueella vuodesta 2018 lähtien. Asiakkaitamme ovat metsäyhtiöt, kunnat, seurakunnat, sähköyhtiöt, MHY sekä yksityiset metsänomistajat.

Tarjoamme osaamisemme, kokemuksemme ja näkemyksemme asiakkaidemme käyttöön: laaja koulutuspohja ja yli 10 vuoden kokemus metsäalalta sekä yhteistyö alan suurten toimijoiden kanssa takaavat, että metsästäsi huolehtii ammattilainen.

Palvelemme mieluusti myös yksityisiä metsänomistajia joustavasti ja aina niin, että asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat lähtökohtana.

TYÖMÄÄRÄ

Teemme vuosittain 1000-5000 ha metsähoitotyötä ympäristöä kunnioittaen. Ota yhteyttä niin autamme sinunkin metsäsi hoidossa.

PALVELUISTA

Tarjoamme kattavat metsänhoitopalvelut koko Suomessa. Tarjoamme metsänhoitopalveluita ennakkoraivauksista taimikonhoitoihin ja nuoren metsän kunnostukseen, jatkuvan kasvatuksen edelletyksillä. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua kaikissa raivaussaha töihin liittyvissä asioissa. Yksi metsän tärkeimpiä toimenpiteitä on ajoissa tehty taimikon varhaishoito. Taimikon hoitaminen luo perustan tulevaisuuden hakkuumahdollisuuksille. Oikein ajoitettu taimikonhoito on taloudellisesti kannattavan ensiharvennuksen edellytys.

Alittavuus

Puhdistus

Nuorten osastojen hoitaminen

Ylläpito

Jos olet kiinnostunut aiemmin luetelluista palveluista, ota meihin yhteyttä